KEVYET MARINE-ALUMIINIVENEET

Laadukkaat ja kevytrakenteiset Marine-alumiiniveneet valmistetaan nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa, viimeisimpien vaatimusten mukaisesti.

MARINE MALLISTO

M-SARJA

M-SARJA

Kevyet ”V”-pohjaiset MARINE M-sarjan veneet ovat käytännöllisiä ja erinomaisia veneitä vapaa-ajan käyttöön, matkustajien ja kuormien kuljettamiseen, kalastamiseen ja moneen muuhun.

KATSO MALLIT
SORSA

SORSA

MARINE Sorsa-mallit ovat ihanteellisia veneitä vakavissaan metsästävälle ja kalastavalle. Sorsa-mallit soveltuvat keveytensä ansiosta kuljetettaviksi myös auton katolla.

KATSO MALLIT
450S ja 500 FISH

450S ja 500 FISH

MARINE 450 S ja 500 Fish -malleissa on V-pohja ja korkea laita. Ne ovatkin pelastusveneiden tapaan suunniteltu käytettäviksi myös vaikeammissa sääolosuhteissa ja aallokossa.

KATSO MALLIT

CE-SERTIFIOITU

Kaikki Marine veneet ovat CE-sertifioituja. Uudet mallit on sertifioitu yhteistyössä Czech Lloyd-sertifiointiyhtiön kanssa ja ne täyttävät viimeisimmät veneteollisuuden vaatimukset.

100% UPPOAMATON

Jokaisen Marine-veneen vedenkestävyys on testattu huolellisesti tähän tarkoitukseen tehdyssä vesisäiliössä hydraulisen paineen avulla. Marine-veneet ovat 100% uppoamattomia.

5 VUODEN RUNKOTAKUU

Marine-alumiiniveneiden valmistaja, on saanut ISO-sertifikaatin 9001:2008 sertifiointiyhtiö LL-C.:n toimesta. Valmistaja myöntää Marine-veneille 5 vuoden runkotakuun!